Bij Piano Technica-Beegden weten wij hoe belangrijk een piano is voor degene die erop speelt. Een piano maakt je vrolijk in goede tijden en geeft je troost en afleiding in mindere tijden. Je hebt er een persoonlijke band mee.

U herkent waarschijnlijk het gevoel "Dát zou ik ook graag willen" als u iemand anders hoort spelen.

Bij ons ontmoet u mensen die hun hele beroepsleven met muziekinstrumenten werken. U kunt van deze ervaring profiteren bij de keuze van het instrument dat het beste bij u past.

Weet u trouwens dat kinderen die een instrument bespelen makkelijker leren, hun creativiteit gestimuleerd wordt en dat hun persoonlijkheid beter gevormd wordt? Diverse wetenschappelijke studies bewijzen dat. Als u niet weet of uw kind door zal zetten kunt u eerst voor een aantal maanden een instrument huren. Als u het daarna koopt wordt de reeds betaalde huur van de koopprijs afgetrokken.

Tevens kunnen wij u helpen bij het vinden van goede pianoles.

Service staat natuurlijk bij ons voorop. Ook na uw koop of huur blijft Piano Technica-Beegden uw partner op piano-gebied. Piano Technica houdt uw instrument op stemming (bijv. met een nieuwe stemafspraak). Wij regelen af en intoneren bij u thuis. Ook bestaat de mogelijkheid uw oude piano in ons eigen atelier volledig te reviseren. Na deze "grote" beurt is uw instrument weer als nieuw en kan het weer tientallen jaren plezier geven.